BEST DRIVE BRAȘOV

TEL: 0756-036-405

✉️   Contacteaza-ne pe mail

Categoria B

Școală de șoferi Brașov

Autovehiculele școlii BEST DRIVE Brașov

Peugeot

Ford

Volkswagen

Hyundai

Skoda

Citroen

Categoria B de la Școala de Șoferi Brașov – Best Drive are cea mai mare rată de promovabilitate din oraș și cel mai accesibil preț! Așadar, pentru a obține permisul de conducere pentru categoria B în cele mai bune condiții și cât mai rapid posibil, cursurile școlii de șoferi Best Drive reprezintă cea mai bună soluție pentru îndeplinirea obiectivului tău.

Sunt multe motivele pentru care sa iti doresti sa conduci un autovehicul. Fie ca vrei sa iti poti organiza dupa bunul plac programul, la modul cel mai eficient, fie ca vrei pur si simplu mai mult control asupra propriei vieti, permisul de conducere este una dintre metodele fundamentale de a te face stapan pe situatie. Impactul asupra felului in care iti planifici viitorul este, fara vreo exagerare, imens, pentru ca sofatul te ajuta sa economisesti ceva ce nu vei putea cumpara niciodata – timp!

Iar daca vrei intr-adevar ca experienta ta la scoala de soferi sa fie una utila si agreabila, ai ajuns unde trebuie. Suntem scoala de soferi din Brasov cu rata de promovabilitate cea mai aproapiata de 100%, pentru simplul motiv ca nu concepem altceva decat excelenta in serviciile oferite. Am reusit sa reunim in aceeasi echipa oameni dedicati trup si suflet, adevarati specialisti capabili sa te invete nu doar sa sofezi, ci sa faci asta cu placere si cu grija deosebita pentru tine si semenii tai.

Iti punem la dispozitie toata experienta noastra, un parc de masini impresionant din care sa poti alege si suport pe tot parcursul cursurilor, pentru ca succesul tau este si al nostru. Vom pleca impreuna la drum, pentru inceput doar metaforic, oferindu-ti din start o serie de facilitati menite sa te ajute sa iti atingi scopul – cursuri teoretice online sau la sediu, in functie de programul si preferintele tale, posibilitatea de a opta pentru instructorul care iti place, astfel incat procesul de invatare sa fie nu doar util, ci si armonios, si preluarea tuturor grijilor legate de partea administrativa, pentru ca noi iti intocmim dosarul si te inscriem la examen, totul inclus in pret.

Iti suntem alaturi oricand ai nevoie de informatii, pentru ca vrem ca orele petrecute impreuna sa iti ofere toate raspunsurile, astfel incat sa fii de la bun inceput un adevarat as al soselelor. Stim ca pasiunea pentru sofat exista in tine, desi poate inca nu iti dai seama, tocmai de aceea avem incredere ca o vom scoate la iveala, demonstrandu-ti ca in spatele volanului esti mereu liber si fericit. Acestor senzatii le adaugam obligatoriu o mare doza de seriozitate, pentru ca punem accent pe cunoasterea in detaliu a legislatiei, regulamentelor si chiar a aspectelor tehnice, fiindca ne pasa in primul si in primul rand de siguranta ta.

Daca vrei sa iei examenul din prima, ca apoi sa conduci linistit si sigur pe tine, ai mai jos lista cu documentele cu care te asteptam la inscriere. Apoi lasa-ne sa ne facem treaba si apuca-te de invatat, in cateva saptamani garantam ca vei fi un foarte bun sofer.

Misiunea instructorilor auto este aceea de a transforma viitorii șoferi în adevărați conducători auto, responsabili și disciplinați. Siguranța în trafic este prioritară!

În categoria B intră autoturismele care au un număr de cel mult 8 locuri + scaunul șoferului, a cărui masă totală maximă autorizată este de cel mult 3.500 kg. Totodată, pentru categoria B este permisă și o remorcă a cărei masă totală maximă autorizată este de cel mult 750 kg.

La ce vârstă poți obține permisul de conducere pentru categoria B?

  • Pentru categoria B 18 ani împliniți;

Te poți înscrie și poți începe Școala de Șoferi Brașov categoria B la vârsta de 17 ani și 9 luni, însă examenul pentru obținerea permisului de conducere poate fi susținut DOAR după ce elevul împlinește 18 ani.

Ce presupune programa școlară auto?

Pentru a învăța să șofezi, pentru categoria B, sunt necesare 24 de ore de teorie și 30 de ore de practică.

Conform legii, pentru Școala de Șoferi Brașov – Best Drive, categoria B, ora de teorie cuprinde 50 de minute, iar într-o singură zi pot fi efectuate cel mult 2 ore teoretice, cu 10 minute pauză sau fără pauză, conform dorinței cursantului.

Prețurile pentru școala de șoferi categoria B sunt accesibile și, în funcție de context, pot fi diminuate!

Plata se poate face în 3 rate, cu avans de minimum 35%!

 


Înscrie-te acum online!

Completează formularul următor:

Chestionare auto moto gratuite

Categoriile A, B, BE

Date de Contact

 

⏰   Program secretariat:

  • Luni: 08:00-16:00
  • Marți: 10:00-18:00
  • Miercuri: 10:00-18:00
  • Joi: 10:00-18:00
  • Vineri: 08:00-14:00
  • Sâmbata: Închis
  • Duminică: Închis

Școala de șoferi Brașov Best Drive
Calea Făgărașului nr. 29 Complexul comercial Come&Go
Etajul 1, spațiul E 12, Terminal R.A.T. Bartolomeu, liniile: 5, 23
Brasov, România 500053

Telefon: 0756-036-405
✉️ Contactează-ne pe mail